teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

23 April 2011

Owh! Follower ke-sa puluh ratus ribu puluhribu maksud nya 10000

Assalamualaikum semua~

Pejam celik, pejam celik. Rupa2 nya dah 3 bulan kewujudan !little lady purplepink! ni.

Semalam blog nenek telah di follow oleh follower yang ke-
.
.
.
.
.
10000
.
.
.
.
.
O_o
.
.
.
.
.
Mau tak terjegil mata nenek ni. Blog nenek di follow oleh follower yang ke-100.

Upsss~ Sorry~ ~ ~ Oleh sebab terloncat ke petala yang lebih tinggi, so nenek berada pada exited state. Ketik nombor kosong sampai terlebih tekanan daya berulang2. Maafkan nenek. Ketik lambat nak break. Hingga menyebabkan accident pada bahagian kosong. Betul, betul, betul Ngeri, ngeri, ngeri~ ~ ~

Baiklah. Memperkenalkan~ ~ ~


Boleh la korang berkunjung ke blog baby_serene ni yang bertempat di serendipity whimsicalserendipity.blogspot.com. 

Wow! Nampak tak? Nampak tak? Tema perkahwinan purple plus gold kat entry tu. I loikee~ Nak tahu lebih lanjut, anda di jemput hadir ke serendipity whimsicalserendipity.

Berasal dari Tawau, Sabah. Status die? Nak tahu jemput, la singgah. Entry2 adalah dwibahasa. English and Melayu. Itu la penting nya, English Education~ (Pengaruh cite HKLBR lagi. Huhu~)
^_____^





All robots entry, transform. Maka kedengaran la bunyi robot transform.

Terima qaseh saya ucapkan kepada yang follow blog saya. Kepada pembaca2 dan penyinggah blog saya, juga terima qaseh saya ucapkan. Walaupon blogger newbie cuma, tapi anda semua sudi hadir dalam blog saya ni. Terima qaseh saya ucapkan.

Sebelum mengakhiri entry kali ini, aku nak buat pengumuman tergempar. Tergempar nye sangat (letak tangan ke dada dan pandang ke atas).

Berkenaan entry aku yang sebelum ni, Aduhai sepohon kayu. Entry seterusnya selepas ini aku kabor kan pada korang ape sebenarnya yang tersirat pada setiap bait2 ayat itu.









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

12 comments:

  1. wahhh..tahniah2..apik pon amik masa gak untuk smpai 1000 tu..huhu..teruskan lg tau..

    ReplyDelete
  2. hehe... sya plak xdapat jejak follower ke seratus saya. die xletak list blog dia sendiri..

    ReplyDelete
  3. pasnih bg jdik 2000,pastu 3000,pastu 4000 pastu bykkkkkk lagik okes? hehe

    ReplyDelete
  4. tq sufie atas p'ikhtirafan 2... tq so much... aryn pun x sangka... anyway, tq too for promoting my so-called blog... i lurve your blog too... cute sgt & very d creative... hehehe... <3

    ReplyDelete
  5. @apik pehe
    incik.haiya~ O_o
    u sindir i ke tu.100 la.bkn 1000.u pon ikut i jg ke.ketik keyboard nombor "0" terlebih daya tekanan berulang2?haha~

    ReplyDelete
  6. @cempaka sari
    huhu~ kesian awak.saya pon ade follower macam tu.mereka tak letak link blog mereka kat dalam profile.sedih,sedih,sedih.anyway,tahniah untuk awak dapat follower ke-100.

    ReplyDelete
  7. @zoey zau yah
    jauh lagi tu zoey.huhu~bagai langit dengan bumi.dekat lagi panggang dengan api.baru 100.ni kan pula dapat 1000.2000 n 3000 lagi la.haish!apeeee pon tak bleh (pengaruh jambu, maharaja lawak).eh!salah ayat,ape2 pon insya'Allah~nnt sampai la juga.

    ReplyDelete
  8. @baby-serene
    wc ^_^
    time qaseh~blog saya biasa2 sj.follower yang menghidupkan blog saya ni. ^_^

    ReplyDelete
  9. betul tu sufie... can't agree more...
    keep in touch k?

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^