teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

16 June 2012

aku rasa nk lempang dan sepak terajang kau laju-laju

Assalamualaikum
Dan... Salam berbahagia (ayat old school kau Jah. haha~)

Tajuk entry asyik nak marah je kan. Ntah ape2 entah. Asyik nak marah je kan. Boleh cool tak?

A'hah! Sebenarnya tak marah pon~ ~ ~
(Sila baca dengan sambil tidak memandang ke atas sambil meletak kan tangan ke dada oke~)
Betul~ SY tak marah. SY geram cuma.

Bukan setakat nak lempang laju2. Halaju cahaya pon kalah wooo~

Apakah perasaan anda2 sekalian apabila melihat ini?
Sila jangan benci kite kerana kecomelan yang terpamer di wajah kite. Kite tidak bersalah dalam hal ini.
Huh! Innocent sungguh kata2 mu itu miau. Innocent??? Owh my english~ ~ ~

Dan juga ini?
Maafkan kami. Maaf sangat2 sebab kami sangat comel tahap gaban.

Mau tak meroyan SY tengok. Kene pula dengan sifat SY yang sangat suka dan sayang kan spesis2 seperti mereka ini. SY dengan family sangat sayangkan mereka. Semalam mama call. Mama cakap, kat rumah dah ade miau baru. Hoho~ Exited nak balik rumah semakin memuncak. Miau SY yang hari tu dah hilang. Yang nama Kaka tu. Ummm~ ~ ~ Siapa la gerangan nya yang menculik cinta hati SY tu. Nak kenal Kaka SY, boleh mengenali beliau kat sini Incik Kaka.

SY nak kongsi video ni. Tapi sebelum tu, SY ade pesanan ikhlas dari pihak penaja. SY
TIDAK BERTANGGUNGJAWAP
jika berlaku apa2 kepada anda ketika dan selepas menonton aksi2 dalam video ini.
Sekian, harap mengerti.

Tada~ ~ ~ Mempersembahkan...
video





SY tidak akan bertanggungjawap jika anda berasa geram melihat aksi2 panas beliau yang sangat memikat hati. Hoho~









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

14 May 2012

Tak payah nak menggelabah la!

Assalamualaikum ^^


Salam bertemu semula kita dalam rancangan.....

Maafkan saya~
Hadoi~~~ Salah skrip la plak. Agak menggelabah di situ ye. Macam ni la kalau rasa bersalah. Tak tau nak mula macam mana. Dah lama meninggalkan blog ni terkontang-kanting keseorangan. Dah setahun usia blog ni sejak ia ditubuhkan. Ditubuhkan??? Tak payah nak drama sangat la SY.


Eh, jap2!
Adakah ini entry SY yang PERTAMA untuk tahun 2012 ini?????


Owh! Tidak~~~


Huk, huk!

Blog ini masih bernafas ye. Cuma, oleh kerana pemilik blog adalah seorang budak sekolah tahun akhir, jadi sedang berusaha menyiapkan project Process and Plant Design bersama 4 orang lagi ahli kumpulannya.
Progress sekarang ni ialah tinggal Final Presentation bersama lecturer dan orang industri dan siapkan Final Report. Insya'Allah, dalam masa sebulan je lagi akan menamatkan persekolahan. Semoga Allah permudahkan segala urusan SY dan korang juga.

Kepada tetamu dan yang mengikuti blog ini, jangan rasa terabai k. Lepas ni SY akan cari semua sampai lubang cacing. So, sila berjaga2.

Harharhahrhahrhar!








Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni: