teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

31 January 2013

Sticky post: Half Moon Qaseh

Nota penDahuluan:
ENTRY BERBAUR STICKY POST. ENTRY TERBARU DI BAWAH STICKY POST INI.

Assalamualaikum
Dan salam tahun baru 2013 semua

Butik Sufi dengan ini menawarkan tudung half moon Qaseh

Harga: RM40
Harga belian untuk dua helai dan keatas: RM35/each
HARGA TERMASUK POS
Macam mana??? Menarik bukan???

Terma dan Syarat:

Cara Order:

Material: Chiffon
Tampil dengan 10 warna yang menarik
*Warna sebenar tudung seperti dalam petak sebelah bawah kanan gambar

Kod: Q6
Warna: Black
Status: Available

Kod: Q9
Warna: Burgundy
Status: Available

 Kod: Q5
Warna: Caribbean green
Status: Available

 Kod: Q1
Warna: Cherry blossom pink
Status: Available

Kod: Q3
Warna: Navy blue
Status: Available

 Kod: Q4
Warna: Red-brown
Status: Available

 Kod: Q8
Warna: Tangelo
Status: Available

 Kod: Q2
Warna: Ultra pink
Status: Available

 Kod: Q10
Warna: White
Status: Available

Kod: Q7
Warna: Yellow
Status: Available

Butik Sufi juga menjual beg


Dan multipurpose pin


Harga yang ditawarkan adalah berpatutan
Apa yang penting, harga yang ditawarkan adalah termasuk pos
Sila jangan terkejut hingga macam tu sekali ye

Page Butik Sufi:
Berminat??? Boleh la like
Terima Qaseh

Nota hujung kertas:
Orang lain awal tahun post pasal cite awal tahun. Cite pasal bunga api. SY pula cite pasal Tudung Half Moon. Cite pasal butik. Hehe~ Maafkan SY~ Ini la die semangat berniaga awal tahun. Weee~








Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

25 January 2013

i don't want much, i just want everything

Assalamualaikum dan salam penghulu hari

Tajuk post melampau tu
Kata tak nak banyak, cuma nak semua
Tamak versi sopan nama nya
Hek! Ado ko macam tu???
Iye kan je la ~ ~ ~

Baek la
SY nak menjemput semua untuk datang ke teratak SY letak ni

Sebagai renung-renungan kita bersama d hari Jumaat ini

~ ~ ~ ~ ~

Masih belum terlambat untuk SY mengucapkan Salam Maulidur Rasul
Kekasih Allah dan Nabi junjungan seluruh umat Islam

Teringat kata-kata Ustaz Don. Katanya
"kita kata sayang pada NAbi. cinta pada Nabi. tapi . . . tika dan saat ini, cuba pandang sekeliling kita. tidak jauh. cuma dalam ruangan tempat tinggal kita. apa yang kita pandang dan mengingatkan kita pada Nabi. adakah tiba nya ulang tahun kelahiran Nabi, waktu itulah kita ingat Nabi? dan, berapa kali kah kita berselawat ke atas Nabi??? "

Membuatkan SY berfikir sejenak. Nabi tak pernah kenal kita. Nabi wafat beribu tahun sudah. Nabi tak perlu untuk kenal siapa kita dan rapat dengan kita yang membolehkan Nabi sayang kita sangat2. Nabi risau keadaan kita saat Nabi menghembuskan nafas yang terakhir.

Seperti seorang ibu yang sayangkan anak2 nya. Seperti seorang ibu yang risaukan anak2 nya. Seperti itulah Nabi. Bersyukur la kita menjadi Islam dan umat Nabi Muhammad S.A.W. Nabi tinggalkan kita dua benda. Inya'Allah, kita tidak akan sesat jika terus berpegang dan beramal dengan dua benda ini. Al-Quran dan Sunnah.

Nota Hujung Kertas:
SY tak pandai. Tapi sebagai Islam, berdakwah itu wajib. SY cuma berkongsi. Bukan mengajar sesiapa. Bukan menunjuk-nunjuk SY hebat menjadi ustazah. Bukan juga untuk berlagak apa yang SY tahu.

16 January 2013

kecik atau tak cukup tinggi?

Assalamualaikum
and good day to readers

nothing much to say in this post
just wanna share this



terserlah lagi terpancar di situ
huhu~