teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

14 May 2012

Tak payah nak menggelabah la!

Assalamualaikum ^^


Salam bertemu semula kita dalam rancangan.....

Maafkan saya~
Hadoi~~~ Salah skrip la plak. Agak menggelabah di situ ye. Macam ni la kalau rasa bersalah. Tak tau nak mula macam mana. Dah lama meninggalkan blog ni terkontang-kanting keseorangan. Dah setahun usia blog ni sejak ia ditubuhkan. Ditubuhkan??? Tak payah nak drama sangat la SY.


Eh, jap2!
Adakah ini entry SY yang PERTAMA untuk tahun 2012 ini?????


Owh! Tidak~~~


Huk, huk!

Blog ini masih bernafas ye. Cuma, oleh kerana pemilik blog adalah seorang budak sekolah tahun akhir, jadi sedang berusaha menyiapkan project Process and Plant Design bersama 4 orang lagi ahli kumpulannya.
Progress sekarang ni ialah tinggal Final Presentation bersama lecturer dan orang industri dan siapkan Final Report. Insya'Allah, dalam masa sebulan je lagi akan menamatkan persekolahan. Semoga Allah permudahkan segala urusan SY dan korang juga.

Kepada tetamu dan yang mengikuti blog ini, jangan rasa terabai k. Lepas ni SY akan cari semua sampai lubang cacing. So, sila berjaga2.

Harharhahrhahrhar!








Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni: