teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

14 May 2012

Tak payah nak menggelabah la!

Assalamualaikum ^^


Salam bertemu semula kita dalam rancangan.....

Maafkan saya~
Hadoi~~~ Salah skrip la plak. Agak menggelabah di situ ye. Macam ni la kalau rasa bersalah. Tak tau nak mula macam mana. Dah lama meninggalkan blog ni terkontang-kanting keseorangan. Dah setahun usia blog ni sejak ia ditubuhkan. Ditubuhkan??? Tak payah nak drama sangat la SY.


Eh, jap2!
Adakah ini entry SY yang PERTAMA untuk tahun 2012 ini?????


Owh! Tidak~~~


Huk, huk!

Blog ini masih bernafas ye. Cuma, oleh kerana pemilik blog adalah seorang budak sekolah tahun akhir, jadi sedang berusaha menyiapkan project Process and Plant Design bersama 4 orang lagi ahli kumpulannya.
Progress sekarang ni ialah tinggal Final Presentation bersama lecturer dan orang industri dan siapkan Final Report. Insya'Allah, dalam masa sebulan je lagi akan menamatkan persekolahan. Semoga Allah permudahkan segala urusan SY dan korang juga.

Kepada tetamu dan yang mengikuti blog ini, jangan rasa terabai k. Lepas ni SY akan cari semua sampai lubang cacing. So, sila berjaga2.

Harharhahrhahrhar!








Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

9 comments:

  1. Haha. Goodluck SY. Buat elok2 :)

    ReplyDelete
  2. very good post mate, I like, everything in this blog is very good quality, helpful for me, especially with the post this beautiful photo really is stunning, I love and will continue to follow # 907 #
    I would be happy if you also accept and follow the back like I told you
    hello world introduction to the spirit of friendship bloggers
    thank you, I'm always waiting for your arrival
    once again, thank you


    http://penyuluhpi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ahaha.biase la tu.wktu skolah x smpat nk update entry slalu

    ReplyDelete
  4. GUD lUCK 'S.YSSF' hehe.. by the way menarik entry awk ni .

    ReplyDelete
  5. mmg ssh nk baca entry sy dah..haha..takpe pelajaran lg pnting k.g.luck bebeh

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^