teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

31 January 2013

Sticky post: Half Moon Qaseh

Nota penDahuluan:
ENTRY BERBAUR STICKY POST. ENTRY TERBARU DI BAWAH STICKY POST INI.

Assalamualaikum
Dan salam tahun baru 2013 semua

Butik Sufi dengan ini menawarkan tudung half moon Qaseh

Harga: RM40
Harga belian untuk dua helai dan keatas: RM35/each
HARGA TERMASUK POS
Macam mana??? Menarik bukan???

Terma dan Syarat:

Cara Order:

Material: Chiffon
Tampil dengan 10 warna yang menarik
*Warna sebenar tudung seperti dalam petak sebelah bawah kanan gambar

Kod: Q6
Warna: Black
Status: Available

Kod: Q9
Warna: Burgundy
Status: Available

 Kod: Q5
Warna: Caribbean green
Status: Available

 Kod: Q1
Warna: Cherry blossom pink
Status: Available

Kod: Q3
Warna: Navy blue
Status: Available

 Kod: Q4
Warna: Red-brown
Status: Available

 Kod: Q8
Warna: Tangelo
Status: Available

 Kod: Q2
Warna: Ultra pink
Status: Available

 Kod: Q10
Warna: White
Status: Available

Kod: Q7
Warna: Yellow
Status: Available

Butik Sufi juga menjual beg


Dan multipurpose pin


Harga yang ditawarkan adalah berpatutan
Apa yang penting, harga yang ditawarkan adalah termasuk pos
Sila jangan terkejut hingga macam tu sekali ye

Page Butik Sufi:
Berminat??? Boleh la like
Terima Qaseh

Nota hujung kertas:
Orang lain awal tahun post pasal cite awal tahun. Cite pasal bunga api. SY pula cite pasal Tudung Half Moon. Cite pasal butik. Hehe~ Maafkan SY~ Ini la die semangat berniaga awal tahun. Weee~








Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

6 comments:

  1. cntik design shawl tuh...simple... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. simple but nice. sesuai pakai untuk hari2 biasa.

      Delete
  2. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam
      thanks amer. yes, of cos u can. y not kan. klik je link follow tu. orite. done follow u. tanda sokongan SY untuk blogger art macam awak. keep it up. nice work.

      Delete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^