teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

02 April 2011

Kan dah kene. Len kali buat la lagi.

Assalamualaikum semue~ ~ ~

Baiklah. Entry kali ni aku nak mulakan dengan gambar ni.
BLOG SEMALAYSIA

Semua nampak? Nampak2? Kalau tak nampak atau nak tengok dengan lebih jelas, anda semua di alu2 kan untuk bertandang ke taufiqhafiidh.blogspot.com. Okey? Okey!(Ape la. Sendiri tanya, sendiri jawab.)

Kenapa aku tiba2 cerita pasal blog orang lain kat blog aku? Hah! Pasal ape? Ini la kite nak tahu sekarang ni  ye. Ehem. Sebab insan yang bernama taufiq hafiidh ni cari pasal dengan aku kalau korang semua nak tau. Cari pasal macam mana?
Anda boleh la klik link ini ---> [LINK]. Biar la blog TAUFIQ HAFIIDH sendiri yang berbicara kat korang ape yang die buat kat aku. Okey.

Hari aku dikejutkan dengan BLOG SEMALAYSIA milik die ni. Dah petang2 kol 2 baru aku nak wat entry ni sebab internet ni laju sangat2. Takde brek sampai accident. Asyik crashed je page yang aku buka. Dasyat, dasyat, dasyat. Maaf ye semue~ ~ ~ Dalam pixa kat atas tu ade widget yang tak habis kluo. Almaklumlah ye~ ~ ~ Internet laju sangat. Tengok, dah habis load tapi widget tak habis kluo. Sabo je la.

Kepada Taufiq Hafiidh, terima qaseh sebab cari pasal dengan saya. Kan dah kene. Ade entry khas untuk awak. Len kali buat la lagi.





Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

6 comments:

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^