teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

02 October 2011

kegiatan pelajar ini ketika orang lain sibuk dengan Expokonvo di universitinya

Assalamualaikum dan salam berblog~


Cewah! Sopan je ayat kat atas tu kan. Hoho~

Ace teka. Ce teka. Berapa lama dah tak nampak pixa tuan blog yang perasan comel ni???

Long tym no see kan. Hoho~ Sebab saja nak korang tercari2 macam mana la keadaan tuan blog ni kn. I'oulls owh'key je~ I'oulls tahu, U'oulls kan ambik berat pasal I'oulss~ (Letak tangan ke dada dan pandang ke atas)

Tada~ Tuan blog yang suke melaram bila keluar. Itu sebab berkat pengajaran dari sensei Zoey.

Sensei MUA, sila jangan marah SY. SY sekadar pinjam pixa ini dan guna pada tempat yang berpatutan cuma. Berpatutan??? Sepatutnya le. Aduhai~
Cikgu make up kepada SY ni sangat peramah owh'key. Make up khas untuk si pengkonvo pon ade tau tak. Bagus kan. Macam tau je orang tengah tercari cari make up yang sesuai untuk g konvo. Korang, pergi terjah blog die laju2 yang beralamat di zoeyzauyah.blogspot.com. Sekian.

Op2. Belum habis lagi~ Belum masuk pokok tema dan persolan entry untuk kali ini. Tengok tajuk tu. Lain kan dari cerita kat atas tu. Hehe~

Ni nak cerita pasal cerita hot ni. Nak cerita la kan. Ade la salah sesorang budak tempat SY belajar ni.

Setat hari selasa, 27hb September bermula nya Expokonvo UMP edisi Konvokesyen UMP kali yang Ke-6. Konvokesyen plak berlangsung semalam, 1hb Oktober.

Banyak la gerai2 sempena Expokonvo ni. Dari gerai makanan sampai la gerai orang jual rumah. Hah~

Nak di jadi kan cite, ade la sorang budak ni hari2 keje die g gerai2 Expokonvo ni. Tak tahu la kan nak cakap ape. Tabiat tu tak juga berubah. Dulu sampai sekarang macam tu juga.

Die curik... Curik??? Hah! Ape??? Curik??? Owh'key. SY tipu.

Die bershopping sakan kat Expokonvo tu.

Die beli ini
Pashmina.

Ini
Keronsang anting2.

Dan juga ini
2 in 1, eyeshadow & eyeliner putih.

Pssst! Dekat la sikit telinga tu. Nak bagi tahu ni. Nampak tak pixa paling atas dalam entry ni, tu la budak yang shopping sakan tu. Jangan bagi tahu orang lain tau. Rahsia!

Haha! Sangat teruja dengan konvokesyen. Kerana! Kerana ade Expokonvo. So ade gerai Expokonvo. Membeli belah dengan harga yang murah dan berpatutan. Weee~ Terbaik~









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

22 comments:

  1. aiseh tetiba lak ada muka saya...tq sy..saya share2 jek..amoih dia sakan nohhh? haha

    ReplyDelete
  2. cik make up ngan student sama sama cun dan comel hehe :)

    sis pun suka konvo dulu..macam macam ada jual..leh cuci mata kan..cuci poket skali hehe

    ReplyDelete
  3. hoho..patutler cm kenal.. zoey rupanyer... comel2..

    ReplyDelete
  4. @PinKy MoMMa
    haha~ takde la. cikgu lagi cun. ^^
    ha'ah. tu la pasal. cuci poket skali. huhu~

    ReplyDelete
  5. @Jaa
    sensei Zoey memang comel. susah nak nafi kan. (sambil geleng2 kan kepala)

    ReplyDelete
  6. UMP ke?dekat la kita satu kuantan huhu

    ReplyDelete
  7. jelos la dengan org masih student ni....lagi2 leh shopping kat expokonvo...sini xleh shopping gitu...aiyak!

    ReplyDelete
  8. Org lain sebok konvo dia seok shopping... Perempuan.... Hheee

    ReplyDelete
  9. time pesta konvo, barng murah2...hehepilihan pun banyak..redah jer mana yang patut kan..

    ReplyDelete
  10. bnyk nye oullss.. berbelit lidah pak cik.. huhuh

    ReplyDelete
  11. adik cantik naper tak update..bz kah?

    ReplyDelete
  12. hehe~ kalau maera pun, gi shoping sakan juga kalau expo sedemikian.bukan selalu ada kat uni kan. =)

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^