teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

29 October 2011

hari tag sedunia

Assalamualaikum dan selamat hari sabtu

Ini adalah berita yang disampaikan oleh Sufinah Yussof.

Sari berita penting, Hari Tag Sedunia.

Berita sepenuh nya. Semalam merupakan hari jumaat adalah Hari Tag Sedunia bagi SY. Ini adelah kerana SY telah di tag oleh tiga orang blogger. Mereka ialah

Ketika diwawancara, SY berkata,
Terima qaseh buat kalian bertiga. Terasa fofular seketika.

Ceh! Hidung tak mancung, pipi tersorong2.
Sakit telinga mendengarnya. Fofular konon. Jangan layan sangat tuan blog yang budget hot ni. Tak habes2 dengan puji diri die.

Jangan la macam tu~ 
SY nak ajak korang ni wahai pembacaku sekalian. 
Nak tahu mereka tag ape??? SY ajak ni. Kite g berombongan pegi blog mereka bertiga. Jom.

Buat era dan amoy, SY akan try tag yang korang tujukan tu. Okey!









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

3 comments:

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^