teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

01 November 2011

Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato

Assalamualaikum dan selamat pagi semua~

Sila tengok kalender masing2. Hari ni berapa hari bulan???

Ya~ 1. 11. 2011.
Saja nak kongsi~ Ngeee~ Tapi mesti dah ramai yang dah perasan dengan tarikh tu kan. Entry bukan pasal tarikh tu. Tapi ade kene mengena dengan tarikh tu. Sebab entry ni dibuat pada tarikh tersebut. Hoho~

Ni nak kabor kan sesuatu ni.

Ohoooooi!

Wahai orang2 kampung blog sekalian~

Hari ni rasa nak straight forward. Malas nak bawa korang simpang sana sini. Masuk lorong, keluar lorong. Kite jalan terus je k. Banyak tempat nak kene singgah ni. Huhu~


Tak perlu SY cakap panjang lebar. Tengok banner pon dah tahu. Ini adelah Face-vail Contest atau dalam bahasa ibunda nya Kontes Gadis Berpurda yang telah dianjurkan sepenuh nya oleh Cik Tomato.

Beliau adalah cantik dan comel.
Sah, ayat bodek tu. Sebab nak menang. Ape la tuan blog ni, gune taktik kotor. 
Tak2. SY ikhlas cakap. Cik Tomato cantik dan comel. SY suke senyuman die.

Banyak bercakap la plak. Aduhai~ Hampir terlupa nak tampal gambar. Jap k. Cari gam gajah.

Baek la. Ini la pixa yang SY tampal untuk join contest ni.
.
.
.
.
.
Tada~

Ni contest yang kedua SY turut serta. Ngeee~

Sebenar nya SY telah ditag oleh gadis manis Cik Temoyo. Dari die la SY tahu pasal contest ni. Terima qaseh Temoyo~

Pemenang dipilih bukan bersandarkan kepada Like Menge'Like'. Cik Tomato yang akan pilih sendiri nanti.

Jadi ape tunggu lagi. Ape tunggu lagi ewah! Jom la join sekaki. Tak menang pakpe. Tapi kita support aktiviti mereka yang berusaha memeriahkan dan menghiburkan dunia blog.

Nak join??? Boleh jer. Klik banner kat atas tu. Tak pon press link ni, Contest Gadis Berpurdah.

Ade berita baek plak tu. Contest ni telah dilanjutkan usia nya. So boleh join lagi kepada sape2 yang diselubungi ke'busy'an tu. Hehe~

5 orang blogger yang SY tag ialah???

Jengjejeng~

CONTEST INI TELAH PUN DIGUGURKAN OLEH CIK TOMATO ATAS SEBAB2 TERTENTU. 
SEKIAN. BACA SINI UNTUK LEBIH LANJUT.









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

10 comments:

  1. smmgnye kamu mmg fanatik dgn kaler purple n pink..heheh..btw, gud luck!!!

    ReplyDelete
  2. all da best adik cantik!

    thanx sudi tag akak..wahh atas skali hukhukhuk..kalau ada masa nanti akak join ya ;)

    nite nite sicantik..

    ReplyDelete
  3. @cik anna

    eh! ha'ah kan. huhu~ malu la plak. baru perasan yang SY pakai pashmina purple dan inner pink. haha~ ape la SY ni.

    terima qaseh~

    ReplyDelete
  4. @PinKy MoMMa

    terima qaseh akak~ ^_^v

    welcome~ hehe~ okey~

    nite2 kakak gorgeous.

    ReplyDelete
  5. hehe tenkiuw !! era suke,,
    jom join contest nie pulak , era tag u

    http://eiqara.blogspot.com/2011/11/contest-im-fan.html...

    ReplyDelete
  6. eh ada jugak contest berpurdah ek.. gud luck =)

    ReplyDelete
  7. Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)
    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Entri Terbaru: Tutorial letak FB LIKE SCREEN yang lebih hebat di blog!



    Join [SC] Blogger komuniti: https://www.facebook.com/shahcybercom

    ReplyDelete
  8. salam kenal dear :)

    klu da rezeki mesti menang :) amin

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^