teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

07 October 2011

haha~ nampak nya ada yang terkena di sini!

Assalamualaikum dan salam selamat pagi Malaysia!

Pagi2 lagi dah crite pasal orang terkena. Ape punya gosip la kan.

Ni hah! Sape kat sini yang tahu end less picture? Please put ur hands up like me.  

Ade2?

Tuan blog ni dah terkena dengan SY.
Hoho~ (Gelak jahat)

Tada~

Merpersembahkan~ Follower blog SY yang ke...
.
.
.
.
.
600.


Blog ni tak bercerita. Hanya pixa yang berkata-kata. 

Walaupon macam tu, die ni ambik macam2 tempahan. Sampai ke pet portrait pon ade. Hebat tak hebat. Curlass~ Nak request ape2 event pon boleh~ Macam2 package ade. Hah! Ape tunggu lagi. Jom berombongan ke blog ni. Jom2. Kalau lambat, tinggal.
Amboi~ Ayat jahat nampak. Weee~ Nak cuci2 mata pon takpe~ 

Owh'ye.
Rabu baru ni adalah saat2 dan detik2 yang gentir dan mencabar. Puas ditembak dengan pelbagai peluru, namun dapat jua ditepis. Tapi, nasib tidak selamanya berpihak kepada kami. Kami telah berjaya dipangkap. Trap itu sangat2 kami tidak sangka akan berlaku. 

Amboi ayat~ Mengalahkan mercy kemanusian ke Somalia. Bukan kene tembak ape pon. Kene tembak bertalu2 oleh para panel tym presentation untuk propose tajuk Process and Plant Design.
Tapi ade satu soalan tu memang berbunuh la, tapi goreng je. Janji ade jawab. Yakin beb! Penting tu penting. Supaya para panel turus sama2 yakin seperti kita.
Haha! Tapi goreng tu, goreng juga. Dalam yakin kena la ade point dan berisi.

Lega rasa nya lepas presentation. Lega sikit je la. Tapi berita semalam (khamis) memang membuatkan hari menjadi cerah secerah cerah nya. Setelah penat mencari tajuk memerah otak dan menyelongkar isi perut internet akher nya tajuk group SY propose tym presentation tu di terima para panel. Alhamdulillah~ 

Oleh sebab ade presentation ni, SY agak kurang kan akriviti berblog la juga. Memang menguji tahap keimanan la. Menggoda dan ensem sangat~ Sabor je la. 


Tajuk group SY ialah Production 10 000 MT/annum of Fuel from Waste Plastic. Doa kan perjalan projek ini berjalan dengan lancar k.









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

14 comments:

  1. ramai follower dia...meriah...

    tajuk projek tu sepatah haram msred tak paham... hheee

    ReplyDelete
  2. @msredcheesecake
    alhamdulillah~ kalau boleh SY tak la follower je banyak 600 macam ni tapi yang baca seciput je. huhu~

    owh~ tajuk tu~ SY buat projek penghasilan bahan bakar (diesel dan petrol) daripada plastik terbuang.

    ReplyDelete
  3. tunggu 700 la plak aku follow er..hehe

    ReplyDelete
  4. haha. wakenabeb :P .. terharu pon adae. hope this blog will become more successful with more n more followers yea.. :)

    ReplyDelete
  5. @endlesspictures
    ha'ah! lutekenebeb! weee~ (larik laju2.)
    time qaseh~ ^_^

    ReplyDelete
  6. wah teringat time stusy dulu..apa2 pon good luck ok

    ReplyDelete
  7. @Qaseh dalia adelia
    alamak~ hadiah dah habis la qaseh. takpe2. cuba lagi. hehe~ ^^

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^