teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

02 June 2011

terkezut my heart

Assalamualaikum semua~ ~ ~

Entry pertama di bulan Jun ni SY mula kan dengan entry yang sungguh amat memeranjat kan SY.

Tak tahu nak ungkap kan macam mana.

Korang kenal tak insan yang bernama Nurhazwani Zulaika Binti Yusop.

Walaupun nama bapa kami sama tapi kami bukan adik beradik. Namun kami adalah bersaudara. Saudara seislam.

Ape? Tak kenal? Orite2. Kalau macam tu jom kite berangkat ke tempat beliau. Jom2.

Wany zulaika. Itulah blog beliau di beri nama.

Merupakan anak kelahiran Bintulu.

Al-kisah nya adalah kerana Wany telah melakukan sesuatu di luar jangkaan SY terhadap blog SY.

Salam Wany... Mak seh sudi follow blog kamek yang sik seberapa twok. Kitak perasan sik yang kitak jadi follower kamek yang ke-300? Twok la hadiah kamek k kitak. Entry khas kamek cipta k kitak. Hehe~

Translation: Salam Wany... Time qaseh follow blog saya yang tak seberapa ni. Awak perasan tak yang awak jadi follower saya yang ke -300? Ni la hadiah saya untuk awak. Entry khas saya cipta untuk awak.

Hoho~ Tiba2 nenek kelaka (cakap) bahasa Sarawak. Nenek translate untuk pembaca yang budiman sekalian.

Untuk semua follower blog SY, SY ucapkan jutaan terima qaseh kerana sudi follow blog SY yang tak seberapa ni. Tanpa kalian, ! little lady purplepink ! tidak akan sampai ke tahap ini. Tanpa kalian juga, blog SY ini tiada apa2.

Sekian, terima qaseh. ^ ^v

17 comments:

  1. congrats.
    ;)




    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam. nice blog dear. soo pink and black. hehe. already followed yours. don't forget to follow me at http://bluelollipopz.blogspot.com/ yea :)

    ReplyDelete
  3. wah...ramai dah followers
    congrats
    ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah2..dh ramai peminat tu hehe

    ReplyDelete
  5. wow...entry istimewa..:)
    jeles2..ha3..juz joking..

    ReplyDelete
  6. hak2 igtkan jejak kasih tadi terjumpa adik bradik xD congrts btw hohoho

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^