teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

16 June 2011

buat hal dengan Apple Pink Bow

Assalamualaikum semua~

SY nak kabor kan kat seluruh warga blog. Korang kenal Apple Pink Bow???

Pertama-tama kali nya SY buat hal dengan blog orang. Ape2 pon, memang SY pon macam tak percaya.

Tak qesah la kan. SY yang salah atau tak. Bagi SY, SY tak salah pon. Peduli ape orang nak kata ape. SY tak' qesah!

Nak tau SY buat apa dengan blog tu???


Nampak2???

SY cari pasal dengan blog ni pasal Giveaway yang Apple Pink Bow buat.



Photobucket
Ni plak banner blog Apple Pink Bow.

Blog shopping online macam2 jenis shawl, macam2 jenis inner dan macam2 lagi.

Sape2 yang nak join sekaki dengan SY cari pasal kat dalam blog Apple Pink Bow, anda di sila kan dan di alu2 kan. Boleh la klik banner Apple Pink Bow Giveaway kat atau tu. Kalau nak shopping plak, klik banner blog Apple Pink Bow kat atas tu.

Bersama2 dengan ini, SY tag tiga orang daripada batalion SY
http://zoeyzauyah.blogspot.com/
http://mid-sayang.blogspot.com/
http://princesshanako.blogspot.com/

Ow'Yeah!









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

2 comments:

  1. haha cehh..
    ingat kan gado.baru nak join ;p

    ReplyDelete
  2. la zippo ingat kan begaduh tadi..wakakka

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^