teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

27 June 2011

SY tidak bersalah dalam hal ini yang membabitkan follower itu

Assalmualaikum semua dan selamat sejahtera~

Hi~ Lama tak bersua kan. Huhu~

Alhamdulillah hari ini SY di beri kesempatan untuk menulis lagi.

Cewah! Skema ayat. Macam nak hantar kat cikgu Bahasa Melayu tingkatan lima. Ngeee~

Nak tanya la kan. Anda2 semua kenal Mohd Ridzuan Yakub x?
.
.
.
.
.
Sesungguhnya SY juga pon tak kenal. Ngeee~

Tapi~ ~ ~

Tapi2, tapi ye~ ~ ~ SY baru je kenal die. Merupakan pemegang share dan juga pemilik sepenuh nya ke atas Duitcyber.com.

Berasal dari Pahang dan bertugas di Sarawak. Merupakan seorang pendidik anak bangsa.

Ada satu lagi fakta tentang beliau. Percayalah! Ini bukan auta.
Beliau merupakan follower bertuah yang ke~ ~ ~ Ca ja~ ~ ~
.
.
.
.
.
Yang ke-400. ^ ^ v

Nampak duit mesti korang ingat die cite pasal duit juga kan. Na'ah! Bukan, bukan, bukan. Segalanya mengenai ilmu. Nak tahu lebih lanjut, jom ikut SY ke majlis ilmu yang bertempat di dalam pixa ni. Jemput klik pixa untuk join majlis ni.









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

4 comments:

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^