teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

10 May 2011

mari kite tengok, sape yang kene~

Assalamualaikum semua~ ~ ~

Jom2. Mari kite tengok sape yang kene~ ~ ~

Nampak2?

Nampaknya beliau telah di kesan.

Mengikut radar, beliau adalah seorang wanita.

Seorang pelajar yang berumur  dalam 20 an.

Bernama Nur Shairah.

Berada di lokasi kejadian. Iaitu Klang, Selangor.

Merupakan orang ke-200.

Ye! Inilah die follower yang ke-200 beta. Haha!

Nak tahu lebih lanjut tentang blog beliau, sila la bertandang ke Behind da Story of Syafeyra. Ok? Okey~ ~ ~

8 comments:

  1. yeaa...follower dah bertambah..=)

    ReplyDelete
  2. @zoey zau yah
    ye!tanpa follower,blog ni takde ape2.
    dulu mula2 ade blog kenal zoey.pas tu smpi skrg keep in touch dengan zoey.zoey dengan SY bagai langit dengan bumi.follower zoey tym tu dah banyak gile tp SY ciput je tapi zoey sudi follow SY.huhu~malu~

    ReplyDelete
  3. fuhhh...seronoknye dapt follower yg ke 200...tahniah tahniah

    ReplyDelete
  4. @zippo miller
    time qaseh~ slalu komen entry SY. ^ ^

    ReplyDelete
  5. wahh...2 saye lahh...hehe besh2 thanx a lot taw...!!saye minx share...hehe...^-^

    ReplyDelete
  6. hehe..tahniah..da smpai 200 tu..biler nk belanja apik?

    ReplyDelete
  7. @apik pehe
    ops! bru perasan komen apik.huhu~maaf~time qaseh apik.belanja?ape kata apik yang belanja.baru betul.hoho~

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^