teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

28 March 2011

H1N1 atau B1N1? 1H1B la~ ~ ~

Assalamualaikum semua~ ~ ~

Patut nya aku kene g cekolah tadi. Ade kelas kol 2 petang. Tengah aku bersiap2 ade kol. Tepon aku capai laju2. Junior aku yang kol. Bila aku sahut panggilan die tu, nampak nya die membawa khabar berita yang sungguh gembira. Takde kelas la~ ~ ~ So? So aku boleh lebih lama dating dengan incik lappy. Incik lappy pon sengih je. Suke la tu!

Ehem! Bila kelas batal, boleh la aku  nk buat entry baru pasal 1H1B yang mana akan memebolehkan aku men'join'kan vlog blog aku ni dalam segmen 1H1B tersebut. (Woi, skema ayat.) Weee~ Jangan la tegur.
Malu~ ~ ~ Blushing2. Terskema. Bukan sengaja. Ngeee~ ~ ~

1H1B... Nama penuh segmen ni sebenar nya 1 Hari 1 Blog.
Segmen ni hak milik sepenuh nya oleh THE FACEBLOG.

Jom review aku punya 1 Hari 1 Blog THE FACEBLOG.

NAMA AKU ::.
SUFINAH YUSSOF
Ni memang nama betul aku. Dalam erti kata lain, ni nama dalam MyCard. ^ ^

NAMA BLOG ::.
LITTLE LADY PURPLEPINK
Aku kecik je orang nya dan aku suka kaler purple dan pink. Sebab tu aku nama blog aku little lady purplepink. Ngeee~ ~ ~

TENTANG BLOG ::.
IT'S ALL ABOUT ME
Sejarah perjalanan hidup yang aku lalui sehari2. Ape yang aku suka. Ape yang aku nak kongsi. Hati aku bercakap. Semua nya tentang SUFINAH YUSSOF. ^ ^

TUJUAN AKU BLOGGING ::.
JAUH MENEROKA, LUAS PERJALANAN
Aku dapat bukan takat ramai kawan, tapi ilmu, pengalaman, gelak tawa, shopping, window shopping dan macam2 lagi yang mereka post kat blog diorang. Aku suke~ ~ ~

HARAPAN AKU PADA BLOG AKU ::.
Aku boleh update blog selalu dan ramai follow blog aku. Ngeee~ Oleh yang demikian, idea2 yang bernas lagi kreatif sila jangan la pergi meninggalkan aku dan pergi berlalu begitu sahaja. Please always stay by my side. Kalau boleh biar la blog aku ni sentiasa exist hingga hujung nyawa. Pergh~ ~ ~ Tiba2 ayat jiwang plak terkeluar.

SEDIKIT NASIHAT @ PESANAN KEPADA BLOGGER LAIN ::.
Maju la the faceblog untuk negara. Haha! Ape2 pon, blog tempat kite berkongsi dengan orang lain dialam maya. Jangan biarkan blog menjadi tempat kite menjatuhkan orang lain. Ape yang penting... (Ape yang penting keje same.) Aku tengah serius ni okey. (Okey~ ~ ~) Merajuk la tu. Nanti aku belanja eskrim. Berbalik kepada pokok persoalan tadi, RESPECT others itu PENTING. Jangan biarkan orang pandang NEGATIVE terhadap aktiviti blogging ni. Biar la blog menjadi wadah hiburan yang SIHAT kepade kite. Owh'yeah! (Angkat  sambil genggam tangan kanan, berdiri dan dongak 45 darjah ke atas.)  ( >o< )/




Jom join segmen ni jom.(1H1B THE FACEBLOG)





Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

2 comments:

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^