teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

08 March 2011

omo omo omo~ otokei oppa~ ~ ~

Assalamualaikum semua~ ~ ~
안녕하세요 (Annyeonghaseyo) ~ ~ ~ Maksud nya hello. Tu dalam bahasa korea. ^ ^
Saja nak kongsi dengan korang. Macam tak tahu, aku kan suke menulis... Hep,ape pula tulis. Taip la. Owh~ Yea2. Taip. Aku kan suke menaip untuk tatapan korang. Nak kongsi dengan korang. ^ ^
.
.
.
.
.
Tada~ ~ ~


Hah! Korang mesti pernah dapat hadiah kan. Tak qesah la hadiah tu besar atau kecik kan. Janji hadiah. Best dapat hadiah. Allah je yang tahu macam mana perasaan dan hati tu bila dapat hadiah kan. Pssttt~ ~ ~ Gambar tu bukan aku punya hadiah. Tu gambar aku dapat dari incik google. Terima qaseh kepada penaja setia, incik google.

Mesti korang dapat hadiah dengan cara yang berbeza-beza kan. Ade dapat hadiah trus macam tu je. Ade yang kene gimik. Ade yang kene macam2 lagi la kan. Tapi ni aku nak cite pasal soarang artis fav aku dari korea ni. Hah! Cube korang teka sape? Teka, teka, teka (Macam upin dgn ipin sebut betul, betul, betul). Siapa kah beliau? Hehe~
.
.
.
.
.
Mesti ramai yang kenal punya la.


Leeteuk (Leader Super Junior): Hana, dul, set! (One, two, three!) Uri, Super Junior yea! (Kami, Super Junior!)
^ ^

Mereka ni tengah busy wat Super Show 3 (Super Junior The 3rd Asia Tour) dan yang terbaru mereka wat Super Show 3 kat Shanghai. Baru je lepas. Sabtu baru ni la. Malam ahad. Super Show 3 kat Malaysia tak lama lagi. Ada dalam tinggal 10 hari lagi. Hah! 19 MARCH 2011 ni la. Cepat2. G dapat kan tiket dengan segera. AirAsia pon ade jual tiket untuk Super Shom 3 mereka ni. Tapi~ ~ ~ Aku dengar tiket yang paling murah pun dah lama dah habis. Kalau tiket tiket paling mahal RM480. So agak2 tiket yang palling murah tu berapa la harga nye ye~ RM220. Bagi aku yang bergelar student ni, RM220 tu pon aku dah rasa mahal tahap dewa dah. Hukhuk~ ~ ~ T_T
Kalau study kat area KL takpe juga. Boleh dipertimbangkan lagi. Ni aku study kat Gambang, Kuantan, Pahang. Tapi takpe. Sekarang ni kan dunia dah canggih. Haha~ Maklumat dihujung jari. Youtube pon ade juga. Haha~ Lalalalalalalalalalalalala~ ~ ~

Ape2 pon~ Aku tak g Super Show diorang ni. Aku just tengok kat youtube je. Puas hati la juga. Sebab ape? Hah! Ni la yang kite nak tahu sekarang ni. Sebab dalam video dekat. Kalau duduk kat dalam Super Show tu, tak nampak sangat. Lagi2 kalau dapat sit yang jaoh2 gile kentang. Huhu~ Tapi ini bagi aku la. Kepada korang yang g tu, tahniah aku ucap kan. ^ ^

Ok. Nak dijadi kan cerita.
.
.
.
.
.

Hek! Apesal tetibe je kluo pixa ni plak? Hah~ ~ ~ Ni Kim Hee Chul. Panggil Heechul je. Salah seorang dari group Super Junior tu la. Mesti korang nak tahu kan nape dalam ramai2 diorang 13 orang tu aku cite pasal die ni plak. Hah~ ~ ~ Cer cite, cer cite. Memang nak cite la ni.

Kan aku ade bagi tahu kat atas tadi yang diorang baru je selesai Super Show 3 kat Shanghai. Ni pasal Super Show 3 diorang kat Shanghai baru ni.
.
.
.
.
.

Pergh~ ~ ~ Berterabur hadiah kat atas pentas dari fan. Eh, nape dengan Heechul tu?
.
.
.
.
.

Yark, dush! Omo omo. Otokei, Otokei (What to do). Aigoo (Owh my god)~ ~ ~
.
.
.
.
.
Hah! Ape sebenar nya yang telah berlaku?
Owh~ ~ ~ Cite nye berbunyik macam ni, ade sorang peminat Heechul ni. Die nak bagi hadiah yang die dah prepare kat Heechul. Tup2, tym die baling tu, terkene pula kat buka Heechul ni. Kesia~ ~ ~ n.
.
.
.
.
.

Ni la die detik2 dimana kejadian tersebut berlaku. Skema nya ayat aku.

Lepas kejadian ni, memang muka die muka yang takde mood. Jangan die cancel datang Malaysia 19hb ni, ar sudah. Nanti aku takde mood nk tengok Super Show 3 tu. Huhu~ ~ ~ T_T

Roomate aku, Amira, die bagi tau kat aku, fan yang terbaling hadiah kat muka Heechul tu rasa sedih sangat2 dengan ape yang berlaku. Die fan kepada Heechul ni.  Die post kat facebook weibo. Die minta maaf sangat2. Die kata die tak sengaja. Die menyesal sangat2. Ermmm~ ~ ~ Kalau dah ramai2 macam tu, bersesak-sesak, nak bagi hadiah, silap sikit, terbagi kat muka pula.

Ape2 pon, semoga Heechul cepat sembuh. Nanti datang Malaysia dengan wajah yang ceria k. ^ ^
Silky Milky Kim Hee Chul. Sarangeyo Kim Hee Chul (Moto fan Heechul). ^ ^
Super Junior, aja2, fighting!     \ ^ ^ /

4 comments:

  1. bkn facebook la...weibo..keke...

    ReplyDelete
  2. owh~ ok2.
    weibo. weibo? ya. weibo.
    thanks miya. even anonymous, i know that is you. ^^

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^