teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

16 May 2013

Bulan SEPARUH???

Assalamualaikum
dan salam hari khamis
tajuk entri adalah Bulan Separuh
hah!
ni dah kenapa dengan Bulan Separuh plak ni hah~
sebenar nya ini adalah gimik persembahan pentas SY
persembahan pentas la sangat~

memandangkan SY dengan adik dah bz sekarang ni
adik SY pon dah tak duduk kat rumah dah
sebab die keje jaoh
SY pon ade komitmen lain
dalam misi nak berpindah ke tempat orang juga
dalam erti kata yang lebih tepat
merantau. . .

SY nak lelong tudung Half Moon
harga: RM 25 termasuk pos
harga untuk dua helai dan keatas: RM20 / each termasuk pos
harga sangat murah dan berpatutan

jemput ke teratak BUTIK SUFI untuk lebih informasi
SELAMAT MEMBELI

2 comments:

  1. Awak menjual secara online? Share lah di page saya... Http://www.facebook.com/ASecretJourney

    ReplyDelete
  2. Awak menjual secara online? Share lah di page saya... Http://www.facebook.com/ASecretJourney

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^