teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

10 July 2011

orang kuning tu pon kene TANGKAP???

Assalamualaikum dan salam sejahtera~


Perhatian kepada semua.

Ini ada satu pengumuman penting.

Tumpang tanya~ ~ ~

Ade nampak orang yang pakai baju kuning tu tak???

Selalu ade je die ikut kat belakang SY.

Susah, susah, susah~ ~ ~

Nak kene bakor ni. Haish! Sabooo je la.

Mesti mereka dah kene tangkap semalam?

Ummm~ Macam mana ni???

Mesti mereka dah BERSIH kene tangkap semalam.

Alahai~ ~ ~

Risau, risau, risau.

Sape2 yang jumpa mereka ni, pesan kat diorang ni suruh balik cepat. ASAP! Cakap juga kat diorang tu, SY tengah cari diorang. SY dah rasa macam duduk kat bawah tempurung kelapa dah ni. Terputus hubungan dengan dunia luar.

Sekian, harap maklum. Kerjasama anda SY dahulukan dengan ucapan ribuan terima qaseh~









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

16 comments:

  1. orang digi kena tangkap jugak laa..hihihihi

    ReplyDelete
  2. kahkahkah. sape-sape yang pakai kuning mesti kena tangkap jugak. termasuk lah orang kuning digi yang comel. kesian. semoga mereka cepat pulang ke pangkuan tuan masing-masing ;)

    Muka Macam Kau? Sorry, Aku Tak Pandang
    Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

    ReplyDelete
  3. @miss Y and Her World
    haha~ kelakar la ayat kamu. hehe~

    ReplyDelete
  4. sekali org kuning kena BERSIH ke? haha

    ReplyDelete
  5. Orang Kuning cuti ja bah tu. Lepas ni ada lah balik tu. ;)

    # dari sabahan, untuk sabahan #

    ReplyDelete
  6. @fadzmie mohamad
    ada sudah orang kuning tu balik pangkuan keluarga dan kemabali ke pangkal jalan. ^ ^

    ReplyDelete
  7. @zippo
    owh~ Maxis~ ala lupe la plak kata2 trade mark Maxis. hari tu ingat. nk sebut ni tapi lupe da~ ~ ~

    ReplyDelete
  8. sempoi tak pakai org kuning ni? ingat nk pakai gak lah.

    ReplyDelete
  9. @zoey zau yah
    kalau zoey nak gune digi, SY syor kan gune Digi Easy. nombor2 yang zoey daftar dalam friends and family, zoey boleh call dan message meraka tak perlu bayar as long as kreadit ade. SY tau ni pon sebab bf SY gune Digi Easy. ngeee~

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^