teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

26 July 2011

sungguh KEAYUANMU memukau dan dia Memilih DIRIMU

Assalamualaikum dan salam sejahtera~

SY nak cite pasal satu hal ni

Ya

Memang di akui yang dia memang memikat hati.

Ayu berdiri disana.

Putih pulak tu. Memang putih dari aku pon.

Hingga kau berjaya menawan hati insan itu.

Terima Qaseh aku ucapkan kerana kepakaran kau hingga membuat dia tertawan.

Fine!


Ceritera kisah sebenarnya bermula macam ni

Tersebut la kisah, suatu cerita. Sang kancil dan buaya...

Opsss~ Bukan2. Ni ceritera pasal SY.

Setelah melapor diri pada pihak berkuasa (Abah dan Mama), SY diberi kebenaran untuk keluar dengan Incik Beruang.

Hehe~ Suka tahap cipan pon ade. Cipan pon tak suke macam tu. Hoho~ Bukan ape. Sebab dah lama tak jumpa. Incik Beruang orang Qlate tinggal kat Sabah. Sabah kat Kudat plak tu. SY ni tinggal kat Kota Kinabalu. Dah la kami belajar pon jaoh. Boleh dikira kami ni jumpa tym cuti semester bila SY balik Sabah. Tapi takpe. Itu yang menjadi masalah kepada kami.

Kami jalan tak la jaoh. Kat sebelah rumah je. Ngeee~ Kat 1 Borneo. Walaupon round satu bangunan 1 Borneo tu boleh patah kaki woo...

Keje kami kat 1 Borneo tu boleh dikatakan ber window shopping je. Ngeee~ Saja cuci mata. Kalau ade yang berkenan pon rebat juga. Haha!

Kami adalah kapel budget. Haha~ Takde la. Kami memang suka kongsi makan. Air, eskim dan wafer hanya ada satu. Tapi banyak nye beliau je mamam. Ngeee~

Beliau la yang membuat SY rasa terpaku dan tergamam. Hal tersebut berlaku pada hari yang sama.

Beliau meluahkan rasa hati tentang Si Dia yang berjaya menambat hati nya. Kat dalam kedai kasut pulak tu. Mula2 die panggil SY. Lepas panggil tu la die cakap kat SY. Lepas cakap, SY di bawa terus berjumpa dan memperkenalkan Si Dia kepada SY. SY terpaku.

Inilah Si Dia yang diperkenalkan oleh Incik Beruang tu kepada SY.

Beliau cakap Si Dia ni cantik. SY nampak pon terus tertawan. Okey. SY angkat Si Dia pegi kaunter untuk bayar dan bawa balik rumah.

Kejadian berlaku kat butik kasut bernama DOSS.

P/s: Sabor je la kan dengan cite suspen SY ni. Ngeee~ Jangan marah. Rajin2 datang lawat blog SY k. Peace, no war ^_^ v









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

14 comments:

  1. ishhh ingat kn ape la tadi...wow pawe belanje Ksut...cantik2 hehehe

    ReplyDelete
  2. @zippo miller
    Jangan salah faham. Bukan die belanja. SY bayar sendiri. Kami kapel pelik tau. Hoho~ Walaupun mamam kongsi, bayar pon kongsi juga. Ngeee~

    ReplyDelete
  3. nak war gak ahh camnih! suspen jek

    ReplyDelete
  4. hahahahahahahahahaha..
    ade jugak cite ni kat cini ....

    ReplyDelete
  5. lama sdh tidak pergi doss.rindu mau beli kasut sana.murah dan cantik kan.^_^

    ReplyDelete
  6. @khumaera ismail aka habibi hamid
    time qaseh~ incik beruang tu yang pilih. ngeee~

    ReplyDelete
  7. @zoey zau yah
    alolololololo~ jangan la macam tu cik adik yang cantik. SY gurau je~~~

    ReplyDelete
  8. @anonymous
    anonymous konon. macam la kite tak kenal die tu sape. alopz incik beruang~~~

    ReplyDelete
  9. @misya mialen
    yup. cantik~~~ pegi2. jangan tak pegi.

    ReplyDelete
  10. :p hehehehhe...agar perhubungan anda selsa dan berjalan dengan lacar tau tau..heheh

    ReplyDelete
  11. @zippo miller
    syukran ya sadiqqi~~~~
    (terima qaseh wahai sahabatku~~~)

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^