teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

30 July 2011

Siapa dia yang bernama Has?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~

Alhamdulillah, petang yang panas terik ni kite dipertemukan lagi dalam segmen... Lebih terbakor dari biasa.

Sila jangan marah kerana SY bergurau sekadar cuma.

SY mencari dan terus mencari. Saat ini juga masih mencari tapi masih tidak bertemu.

Entry kali ni agak sedikit kecewa.

Namun, walaupun begitu SY tetap bersyukur.


Ini adelah kerana follower yang ke
.
.
.
.
500

telah ditemukan.

Alhamdulillah~ ~ ~

Terima qaseh Has.

Terima qaseh atas sokongan semua.

Namun begitu, penjejakan SY terhenti di sini
Has tak letak link blog die. SY lost dalam pencarian ini.

SY masih lagi mencari Has.

Harap Has cepat dijejaki.

Sekian, terima qaseh.









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

4 comments:

  1. tahniah 500 dah! iMBobo ke-507 :)

    ReplyDelete
  2. time qaseh~ amboi~~~ die tu lagi hebak. 507!

    ReplyDelete
  3. tahniah2..sygnye kalau tak ltk link kan.

    ReplyDelete
  4. @zoey zau yah
    erm! tu la pasal. haish~~~

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^