teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

17 September 2011

pertama kali aku cakap pasal kau dalam blog AKU

Assalamualaikum dan salam sejahtera~


Bertemu lagi kita di dalam bulan yang mulia ini dalam rancangan yang tidak asing lagi pada korang.

Ala~ mesti la dalam blog SY ni juga.

Haha~ Okey! SY gurau.

Malam tadi rasa rindu nk tekan page nuffnang. Jangan kata anda2 tak tahu plak ape itu nuffnang.

Ape??? Tak tahu juga. Okey la. Nuffnang adelah sejenis kuih yang diperbuat daripada bahan2 yang segar dari ladang dan bugar dari lautan dalam. Hahahaaha~ Okey! SY tipu.

Mari la bersama2 kite bako je blog ni. Baru padan dengan muke tuan blog yang comel ni.

Alahai! Puji diri sendiri comel plak tu.

Owh~ Jangan2. Nanti SY nanges 7 hari 7 malam. Dah la budak ni jaoh dari family die. Kesian~

SY bergurau cuma. Sila jangan marah. Bergurau itu kan mengeratkan silaturahim antara kita. Betol tak? Sape setuju sila jangan angkat tangan macam awok.

Berbalik kepada topik asal perbincangan kite pada hari ini.

Ya, nuffnang!

Syukur alhamdulillah~ Nuffnang bagi BE kat SY. Suke2. Terima qaseh nuffnang. Mau tak terkejut SY malam tadi. Tak sangka blog !little lady purplepink! milik SY ni dah ada 6 kempen.


Bagi blogger yang baru bertapak macam SY ni memang akan rasa exited sangat2. Tak qesah la orang nak kata jakun ke apa ke kan. As long as I'm happy dan tak ganggu hidop orang lain. Walaupon tak banyak tapi sangat2 bersyukur.

Ape yang SY dapat ni hasil dari anda2 sekalian juga. Sebab ape? Kerana anda rajin datang menjengah ke sini. Maka dengan itu jumlah pengunjung juga bertambah. SY harap, jangan la serik untuk singgah lagi k.









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

2 comments:

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^