teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

14 September 2011

kepulangan yang MISTERI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua~

Sebelum ape2


SY dari pihak !little lady purplepink!

mengucapkan

Salam Kemenangan dan Salam Aidilfitri

Dengan rasa rendah diri, tangan dihulur, maaf dipinta.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Maaf, baru kali ini SY kembali ke pangkuan blog usang yang telah berabad lama ditinggalkan.

Sebenar nya tak la misteri sangat pon. Misteri kejap je.

Owh'hohohoho~

Opsss~ Terlebih sudah.

Bukan hilang kerana sudah punya yang lain. Tetapi atas kesibukan yang tidak mengizin kan diri ini untuk menitipkan sesuatu buat tatapan kalian semua.

Sekarang SY sedang memulakan sesi pengkuliahan yang baru. Alhamdulillah~ Selamat sampai di bumi pahang ini sejak 10hb September.

Jangan serik singgah blog ni okey.

Peace no war.

P/s: Hek! Nape la wei (Sambil ikut tune makyong) ????? Nape UMP??? Nape? Nape??? Tadi okey je main The Sims Social kat mukabuku ni. Tup2. Sekarang ni bila nak main balik dah tak boleh. Atas, tepi2, mukabuku tu elok je keluor. Kat tengah2 tak keluor. Game tu tak keluor. Yang keluor tulisan. Tulisan yang paling d ingat, unable to determine ur IP address. Alahai~ Macam mana ni~ Hukhuk~ (Nenek ini ketagih dadah jenis game yang bernama The Sims Social. Sabor je la nengok nenek ni memberontak dan mendengar nenek ni merungut)









Terima Qaseh atas klik yang korang sumbang kan pada pixa ni:

No comments:

Post a Comment

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^