teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

26 February 2011

RAPUNZEL~~~ let down your hair~~~

Toing,toing. Assalamualaikum. Hai semua~ ~ ~ Aku baru je lepas tenggok cite Tangled. 


Wink,wink. Cite Walt Disney. Adaptasi dari cite RAPUNZEL~ ~ ~ Best cite ni~ ~ ~ Aku tengok kat incik lappy ni je~ ~ ~ Tengok pixa kat bawah ni memang rasa tangled la. Serabut je dengan rambut.


Cite ni kalau tak silap tahun lepas lagi dah klua. Tapi aku baru je tengok tadi. Ape boleh buat la kan. Sebelum-sebelum ni busy gile kentang. Hukhuk T_T Busy dengan PSM (Projek Serabut Memanjang.) Hahahahahahahahhhaha ^ ^ Takde la. Bukan Projek Serabut Memanjang, Projek Sampai Mati. Opsss! Bukan juga. Tapi yang sebenar-benar nya Projek Sarjana Muda. Tapi memang serabut projek ni. Siap kan experiment. Siap kan thesis. Presentation. Hanya Allah yang tahu kekalutan hidup aku tym tu. Hukhuk T_T

Ok. Berbalik kepada cite tadi. Kepada sape-sape yang belum tengok cite ni, aku syor kan korang tengok. Memang best. Part kelakar pon ade~ ~ ~ 


Memang cite ni pasal RAPUNZEL pon. Bayi kepada pasangan Raja dan Permaisuri yang diculik  oleh Ahli Sihir. Tapi cite ni telah diberi nafas baru~ ~ ~ Korang mesti nak tahu kan kenapa Ahli Sihir tu culik Puteri tu tym die masih kecik pas tu bela Puteri tu sampai besar. Ade somethin' special kat rambut Puteri tu yang Ahli Sihir tu nak. Ahli Sihir tu bukan nak culik Puteri tu pon sebenar nya. Kalau korang nak tahu, tengok la cite Tangled ni~ ~ ~

Cite ni bukan takat pempuan je yang tengok tau. Lelaki pon tengok juga. Sebab cite ni ade part aksi-aksi juga. Best, best.

Wah! Macam cosplay la plak. Cuma nya mereka ambik watak cite Walt Disney. Bukan watak anime. Hehe~

Jom tengok cite ni jom~ ~ ~ \ ^ ^ /

No comments:

Post a Comment

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^