teratak sufie

My photo
I'm not short. My height is just cute. I'm not special, I'm just limited edition. Small girl with a big heart. I adore purple as much as I love pink.

Why me?

ring ding dong, ring ding dong, ring digiding digiding, ding ding
Jemput-jemput. Jemput masuk.

30 October 2014

blog berHANTU!!!

Assalamualaikum dan salam perpaduan

dah kenapa macam ketua kampung merasmikan pertandingan kugiran peringkat Kampung Nun Jaoh Di Sana pulak ni???
motif???
hah~
kau cari la sendiri

hah!
sila jangan pukul atau nak cubit2 SY key...
tau la yang SY ni pemalas tahap gaban
tapi bukan malas sebenarnya
eh!
tak nak mengaku pula...

last entry SY bila???
JUNE 2013!!!
kira dah BERKURUN BERABAD NAMBLAS BULAN tak berhapdate
baik kuburkan saja blog ni
memang tahap ICU punya nyawa la blog ni

ayat command dalam blog pada permulaan entry bila dah lama d tinggalkan
antara calon2 nya ialah:-
1. berhabuk
2. bersawang
ada yang guna berkulat or bercendawan juga ke???
ok
masuk list

blog SY bukan setakat tu semua
ber H. A. N. T. U.
hah~
hebat tak???
hebat tak???
berpenunggu pula tu
kau hado???
ape da...
tu pon nak bangga ke???

dah kenapa berhantu???
kali ni SY jawap
tak suruh cari sendiri macam ayat pendahuluan tu
ngeee~

bayangkan...
dah lama ko biarkan tempat tu
mesti la usang jadi nya
semak samun
orang nak lalu pon takut
memang tak lalu la tempat tu

blog LITTLE LADY PURPLEPINK ni dah lama terbiar
trafic???
boleh tahan la juga
naseb tak jem kan
haha

agak terharu di situ
ada juga orang datang jenguk
terima kasih awak2 semua
terima kasih sangat2

kedenganran sayup2 suara EB (Encik Blog) kedengaran
ko ingat blog engko ni villa nabila ke???
villa tu pon fofular
kau mampu???

ade suara cicak la...
hahhahahahhahha
abaikan penjahat tu
padan muka kau EB
hoho

berbalik kepada perbincangan tadi
nak salahkan siapa blog tak berhapdate???
entah la labu... labi pon tak tahu

dulu study
sekarang dah keje
banyak yang berlaku dalam kesenyapan SY
boleh dikatakan senyap untuk membawa diri buat keketika
pergh! ayat...
macam tak caya pula SY yang cakap macam tu
hahahahhahahahahaha

kalau baca last entry
masa tu memang tengah jatuh tersungkur
rasa seperti jatuh dari langit yang paling tinggi

namun...
terlalu agung cinta hakiki
SY yang selalu lupa
alhamdulillah...
bila SY ingat semula
SY masih diterima
TERIMA KASIH YA ALLAH

maybe lepas ni akan ade update dalam blog ni
walaupun tak selalu macam dahulu kala
he he he he he
gelak pon dah macam misteri je bunyi nya
hahahahahahahha




PRAY FOR GAZA
SAVE GAZA, FREE PALASTINE

2 comments:

  1. Salam kenal dan salam singgah...

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    semoga tahun mendatang akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... aminnnn

    ReplyDelete

Karang dengan minda, jatuh ke hati hingga mengalir di jarimu.
Tulis cantik2 dan share la dengan SY k. ^^